¯\_(ツ)_/¯

Advertenties 

Sollicitatiebrief voorbeeld

Een sollicitatiebrief schrijven is vaak niet zo eenvoudig als men denkt. Belangrijke punten moeten vooraf goed worden uitgestippeld. Welke strategie past het beste bij uw persoonlijkheid?  Wilt u inspelen op uw eigen kwaliteiten of juist op wat uw toekomstige werkgever wil horen?

Veel sollicitatiebrieven volgen een bepaald format, afwijken van dit format is in veel gevallen niet aan te raden. Wel mag en kunt u creatief zijn in uw motivatie en verwoording. Verkoop uzelf maar zorg ervoor dat het geen platte promotiebrief wordt. Vertel hoe u de vacature gevonden heeft, motiveer en laat duidelijk merken dat u een geschikte kandidaat bent.

Extra kwaliteiten en kennis van bepaalde zaken zijn ook van belang, maar leg duidelijk uit wat u bedoelt. Bijvoorbeeld `ik kan goed verkopen` is niet zo handig. `Door jarenlange sales ervaring is gebleken dat ik garant sta om mijn target te behalen.` klinkt al veel beter. Kwaliteiten benoemen is heel goed maar wel met toelichting. Dat maakt uw sollicitatiebrief al een stuk overtuigender.

Nog steeds moeite met het opstellen van een goede sollicitatiebrief ?

Wij bieden voorbeelden van sollicitatiebrieven, maar u kunt ook al het werk uit handen geven en ons uw sollicitatiebrief laten schrijven. Deze kleine investering kan een groot verschil maken. Veel tevreden klanten zijn u al voorgegaan wat blijkt uit onze klantenreacties.

Hieronder vindt u twee maal een sollicitatiebrief voorbeeld.

Sollicitatiebrief voorbeeld 1

Sollicitatiebrief voorbeeld 2

Wilt u een nog voorbeeld zien van de manier waarop Brief-CV uw sollicitatiebrief schrijft? Hieronder staat drie keer een sollicitatiebrief voorbeeld!

 

Klik hieronder voor een sollicitatiebrief voorbeeld!

Klik na openen nogmaals op het sollicitatiebrief voorbeeld om verder te vergroten.

Voorbeeld Voorbeeld Voorbeeld