¯\_(ツ)_/¯

Advertenties 

Brief/CV workshop

De sollicitatietraining van Brief-CV is een workshop van ongeveer anderhalf uur die deelnemers leert hoe ze zelf uitstekende CV’s en sollicitatiebrieven kunnen schrijven.

Wat biedt de workshop?

De workshop bestaat uit twee delen met een korte pauze ertussen. In het eerste deel worden stap voor stap de verschillende onderdelen van het CV onder de loep genomen en de do's en don'ts besproken. In het tweede deel komt de brief aan bod. Aan de hand van voorbeelden worden algemene regels aangeleerd en veelgemaakte fouten besproken. Hierdoor verwerven de deelnemers zelf de kennis om een goede en aantrekkelijke sollicitatiebrief te schrijven. De workshop heeft een interactief en informeel karakter. Deelnemers worden aangemoedigd kritisch te zijn en vragen te stellen.

De workshop is een uitgelezen manier voor studentenorganisaties of werknemersverenigingen om hun leden een betere kans te geven bij het vinden van een stage of baan. 

Hoeveel kost een workshop van Brief-CV?

Brief-CV vraagt een vast tarief van €150,- per workshop, plus €5,- per deelnemer. Doen er dus 20 mensen mee aan de workshop, is de totaalprijs €150,- + (20 x €5) = €250,-. Deze prijzen zijn inclusief BTW.

Ook een workshop van Brief-CV?

Als uw organisatie Brief-CV wil inhuren voor een sollicitatietraining kun u een e-mail sturen naar info@brief-cv.nl of u kunt bellen met . Als u een e-mail stuurt zien wij graag in ieder geval de volgende informatie van u:

  • Uw naam
  • Naam van uw bedrijf of organisatie
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Nadat wij deze gegevens van u hebben ontvangen, nemen wij contact met u op voor het plannen van de training. Als u belt kunnen we wellicht direct een afspraak maken.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!