¯\_(ツ)_/¯

Advertenties 

Over ons

Brief-CV is in 2010 opgericht door twee jonge ondernemers die samen bij een organisatie hebben gewerkt die academische studenten helpt bij het vinden van een stage bij voornamelijk multinationals zoals ABN en Unilever, maar ook in het MKB. Voordat je bij een bedrijf op gesprek wordt uitgenodigd, ook voor een stage, is het schrijven van een sollicitatiebrief en CV verplicht. Wij hebben zodoende honderden, zo niet duizenden sollicitatiebrieven en CV’s de revue zien passeren. 

Het viel ons op dat veel mensen moeite hadden met het schrijven van een goed CV of sollicitatiebrief. Als onderdeel van onze baan hebben wij in de jaren voor Brief-CV al honderden mensen geholpen bij het schrijven en verbeteren van hun CV en sollicitatiebrieven.
 
Omdat we veel positieve reacties kregen, steeds meer mensen onze hulp vroegen en velen mede door onze hulp op gesprek zijn uitgenodigd, besloten wij onze kennis professioneler en uitgebreider beschikbaar te maken. Ons doel is zoveel mogelijk mensen te helpen bij de essentiële eerste stap in het sollicitatieproces om zo de kansen op een baan te vergroten.
 
Iedere dag helpen wij meer en meer mensen met het schrijven van goede CV of sollicitatiebrief. Meer dan 50% van onze klanten is door onze hulp uitgenodigd voor een een gesprek en de feedback is tot nu toe zeer positief, wat te zien is aan de reactie van onze klanten.
 
Brief-CV stelt hoge eisen aan de kwaliteit en relevantie van haar producten. Onze kwaliteitsstandaarden zijn tot stand gekomen gekomen door vele gesprekken met recruiters en werkgevers, en door training en discussie met marktleiders op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze brieven en CV's zijn dus toegespitst op de belangrijkste doelgroep; de persoon die bepaalt wie wordt uitgenodigd op gesprek! 
 
Onze werknemers zijn professioneel getraind en staan klaar om voor u een perfect op maat gemaakte sollicitatiebrief en CV te schrijven of uw bestaande brief en CV te controleren. Daarnaast geven wij trainingen aan groepen waarin de deelnemers leren zelf een goede sollicitatiebrief en CV te schrijven!