¯\_(ツ)_/¯

Advertenties 

FAQs


 1. Mag ik een brief meerdere keren gebruiken?
  Op het moment dat u uw brief of CV van ons ontvangen heeft, mag u ermee doen wat u wilt. De brief is dan uw eigendom en u mag deze naar eigen inzicht aanpassen.
 2. Hoe krijg ik mijn bestelling aangeleverd?
  U krijgt uw bestelling zodra deze af is per e-mail toegestuurd. 
 3. Ik wil mijn brief / CV graag in het Engels, kan dat?
  Dat kan! Brief-CV biedt al haar producten ook in Engels aan. In het begin van het bestelproces kunt u aangeven of u uw brief / CV in het Engels of in het Nederlands wilt.
 4. Ik heb al een engelse brief / CV, Kunnen jullie die ook voor mij vertalen?
  Jazeker! Als u dit wilt dan moet u uw brief of CV opsturen naar info@brief-cv.nl. Dan vertalen wij uw brief of CV binnen 48 uur (twee werkdagen)!
 5. Is mijn privacy gewaarborgd?
  Met al uw gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan. Er zal nooit informatie aan derden worden overgedragen.  Heeft u toch nog vragen, dan kunt u ons altijd bellen of e-mailen. In artikel 8 van de algemene voorwaarden is ons privacybeleid uitvoeriger beschreven.
 6. Ik heb per ongeluk mijn bestelling gewist! Kan Brief-CV deze nog een keer sturen?
  Ja, dat kan. Stuur ons een e-mail met uw naam en het soort bestelling en wij sturen deze nog een keer op. Brief-CV bewaart uw bestellingen 6 maanden, daarna worden ze gewist.
 7. Welke betaalmethodes zijn er?
  Brief-CV maakt gebruik van iDeal, Mister Cash / Bancontact, Visa, V-Pay en Mastercard. .
 8. Moet ik betalen voor het gebruik van de online betaalmethodes?
  Nee, u betaalt niets voor het gebruik van iDeal, Mr. Cash, Visa of Mastercard. Het bedrag op de startpagina is ook het totale bedrag dat u betaalt voor een bepaalde dienst of product.
 9. Zijn er mogelijkheden tot korting?
  Ja, als u meer dan één product bestelt krijgt u automatisch 10% korting. Hoeveel korting u krijgt is te zien op de startpagina als u meerdere diensten aanklikt.
 10. Kan ik ook klachten, vragen of suggesties indienen?
  Dit kan uiteraard. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar info@brief-cv.nl. Wij proberen uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.
 11. Staat brief-cv ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?
  Brief-CV staat ingeschreven bij de KvK met KvK nummer 0.